My Journey Of Life- Tengku Muhammad Farish Haikal

By: farish haikal

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 29-Aug-2009 05:59 Email | Share | Bookmark
SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN

Lamanya ibu tak update FP Farish.. Ibu kata ia takde masa, lagipun takdak gambar baru nak upload.. (sebenarnya ibu tu asyik berforum, ber FB dan update blog dia).. sebenarnya kesian ibu, ibu tak berapa larat. Hari tu ibu MC seminggu sebab sakit belakang yg teruk. Sekarang ni ibu kena buat treatment kat Physio. Dan sejak tu ibu dah tak dukung Farish, abi yg kena dukung Farish..

Okay! Farish rasa belum terlewat Farish nak wish SELAMAT BERPUASA kepada semua umat Islam seluruh dunia. Farish tak puasa tapi Farish tiap2 pagi bangun sahur.. siap makan lagi.. mana boleh semua orang makan, Farish tak makan..

Baju raya??? Ibu dan abi janji nak beli baju baru kat Farish. Ibu tahun ni takdak baju raya sebab adik kat dalam tu dah makin besar.. Kesian ibu Farish tengok, nak bangun pun kena slow2.. tapi Farish tau ibu kuat... Chaiyok ibu...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net