My Journey Of Life- Tengku Muhammad Farish Haikal

By: farish haikal

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 23-Jul-2009 05:28 Email | Share | Bookmark
final day In Medan

Akhirnya tiba hari terakhir bercuti.. pagi tu bangun pagi, ibu dah siap2 packing barang.. pastu kami pi breakfast.. after breakfast ibu ajak abi ngan Farish pergi kat swimming pool.. bestnyer..

Ibu ni bawa Farish pergi pool, tapi bukan nak mandi pon..



Farish juga seorang pencinta laam tau.. tengok sampai merangkak2 Farish nak tengok bunga tu

excitednya Farish bila pagi-pagi dapat hirup udara nyaman camni.. (kat rumah ibu tak pernah pon bawa jalan-jalan pagi2 -camner nak jalan, pg cuti jer ibu ngan abi pun bangun lambat)


Pas check out, kami pun nak balik ke Medan semula. On the way singgah pulak kat Kolam Air Panas. Kolam air panas kat sini bukan macam kat Malaysia. dia jadi hasil dari belerang gunung berapi. Panas... tapi farish tak pegang pun air tu.. Abi jer yang masuk rendam2 kaki.

.



Hahah! ntah camner, abi taktahu yang kolam tu makin dalam.. abi selamba ja jalan dan GEdEBUSH! jatuh ! habih basah baju abi.. dan ibu pon kena selongkar balik beg cari baju lain kat abi..


Ini adalah bekas gunung berapi yang masih berasap lagi.. dah lama dah gunung ni meletup, tap iasap dia sampai sekarang ada lagi..


Farish tak boleh jalan-jalan kat situ, tempat dia basah, takut Farish pulak jatuh macam abi jugak.. So Farish lepak jer ngan Kak Ika..



dan lepas tu kami pun terus pulang ke Medan. Sampai kat Medan, lunch buat kali terakhir, dan lepas tu terus ke Airport.. Check in dan BYE-BYE MEDAN



Terima Kasih Farish ucapkan (bagi pihak ibu dan abi) kepada semua orang2 Medan, PArapat dan Brastagi terutama Pak Ram dan Kak Ika.. Nanti ada rezeki Farish datang lagi kay..



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net