My Journey Of Life- Tengku Muhammad Farish Haikal

By: farish haikal

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 25-Nov-2008 15:20 Email | Share | | Bookmark
Farish dah boleh duduk....

TIme pergi kat Sarawak hari tu, ibu discover yang Farish dah boleh duduk. Mula tu ibu letak Farish atas katil dan sendal belakang ngan bantal. Tetiba jer Farish tegakkan badan dan duduk dengan tegaknya. Ibu surprise dan terus letak Farish kat lantai kot2 faktor tilam. Rupanyer Farish dah boleh duduk. Ibu pun senang hati sebab bila makan kat luar dah boleh letak Farish kat high chair.









Tuesday, 25-Nov-2008 15:08 Email | Share | | Bookmark
Bye Bye Kuching

Ni gambar2 hari terakhir kat Kuching.. Insya Allah lepas ni kalau Abi ngan ibu ada rezeki datang lagi.
Tapi ibu kata next year plan nak gi Sabah @ Jakarta @ Medan plak. Farish tak kisah, Farish ikut ajer.


Belakang tu ada masjid dalam pembinaan. Depan Waterfront.




Posing jer, konon bawa bot sendiri la tue...


Ni kat depan water cruise. Tak sempat naik.


Meow... Jgn cakar kami...


banyaknyer Kucing di Kuching ni.


Tuesday, 25-Nov-2008 14:55 Email | Share | | Bookmark
Berkenalan ngan awek Sarawak

Hehe! Ibu ada kawan kerja Audiologis kat Hospital Umum Sarawak,Kuching. Nama dia Auntie Shaza. Auntie Shaza ada anak pompuan yg comel.. Nama dia Narisha ..... (Dah luper lak nama belakang dia), tapi orang panggil dia Eisha.




Inilah Eisha dgn putingnyer.


Excitednyer gambar jejaka baju hijau tu kalau bergambar ngan pompuan..


Bergambar dgn ibu masing2 (kacau daun la ibu ngan auntie Shaza ni)


Keta Viva ni Auntie Shaza punyer. Dia bagi kami pinjam buat jalan2 kat Kuching.


Monday, 24-Nov-2008 08:27 Email | Share | | Bookmark
Round Kuching lagi

Hari ke2, Farish jalan2 pergi Crocodile farm... banyaknyer crocodile kat situ. Terasa macam jadi Crocodile Hunter lak.


Gambar ngan crocodile (croc batu ni)


Nampak tak kat belakang Farish tu. Ni buaya yg duduk dalam kandang kecik.


bayangkan kalau Farish yg macam popeye ni terjatuh??? Kenduri sakan crocs kat bawah tu.


Sian monkey ni, takde org nak kawan dia.


Inilah ruper bear yer? Ingatkan comel macam Teddy bear Farish.


Farish dah letih la ibu, kena dukung jer...


Antara croc, Farish dan Abi, siapa yg paling boya????


Sunday, 23-Nov-2008 14:06 Email | Share | | Bookmark
Farish melawat Sarawak

Pas pergi Muzium Budaya Sarawak, Farish singgah kat Muzium kucing. Banyak cats kat situ. Sebab tu sepanjang kat dalam tu Farish excited sangat, siap bunyi 'aung' (padahal ibu ajar bunyi cat 'meow') Ni gambar2 Farish kat Muzium Kucing

Farish bertukar menajdi kitten.



Farish excited sangat masuk sini.



Farish dan ibu di tengah2 kucing


Biar Farish posing dulu, jangan telan kami lagi.


Cats in Love


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net