My Journey Of Life- Tengku Muhammad Farish Haikal

By: farish haikal

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  >  >>]    [Archive]
Sunday, 6-Apr-2008 01:10 Email | Share | | Bookmark
Farish dah balik rumah

Bestnyer tido kat rumah
Tido lagi
Silaulah abi, janganlah suluh Farish
Farish dah balik rumah. Bestnyer, first time dapat tengok rumah sendiri (padahal bukan nampak clear lagi). Ibu pun tak berapa kuat lagi. So, ibu duduk kat katil jer, Farish tido sebelah ibu. Sorry abi, Farish ambik tempat tido abi, nanti Farish besar skit Farish tido la kat dalam baby cot tu. Farish pun penat sangat, tu yang Farish asyik tido jer... Bangun pun buat apa, kalau Farish lapar, Farish akan nangis panggil ibu. Itu jer yang Farish perlukan sekarang ni.


Saturday, 5-Apr-2008 12:38 Email | Share | | Bookmark
SELAMAT DATANG!!!!

Sebaik sahaja keluar dari perut ibu
Sejuknyer!!! Ibu cepatlah ambik Farish
Farish dah kenyang, tapi sedap lak jari ni.
View all 5 photos...
Hari khamis lepas ibu pergi check up kat klinik O&G, skali doc kesan ibu ada oligohydromnious. Patutlah Farish rasa air dalam kantung ni dah kurang jer. So ibu kena terus admit dan kena indius. lepas sehari semalam indius, bukaan OS baru 3cm, so doc decide terus masuk labour room esoknyer.

Tepat jam 12.23 tgh hari, 5hb April 2008, Farish telah selamat dilahirkan ibu. Farish ingat pesan ibu tiap hari, jangan susahkan ibu, jadi anak yang baik pada semua orang. Sebab itu Farish taknak susahkan ibu, Walaupun doktor kata Farish lahir pukul 3, tapi Farish keluar awal 3 jam, ibu pun tak susah nak lahirkan Farish, 2 kali push saja Farish dah selamat keluar. Apalagi terus meraunglah Farish, Abi paling happy sebab Farish keluar jer terus nangis. Abi amik Farish dan azankan, lepas tu nurse ambik Farish, bersihkan Farish. Pastu Farish terus diberi pada ibu untuk my first feeding time. Ibu tak pandai nak susukan Farish, tapi lepas nurse tu ajar, Farish dapat minum susu pertama ibu. That's build my antibody.


Friday, 4-Apr-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
KELAHIRAN YANG DINANTI

Inilah gambar ultrasound Farish dalam rahim ibu
Ini gambar 3D yang Dr. Bava amik. nampak tak muka Farish??
Hai! Nama saya Tengku Muhammad Farish Haikal b. Tengku Nazim (panjang tak nama.Abi yang letak). Sekarang ni Farish masih dalam perut ibu lagi. Tengoklah gambar2 Farish dalam perut ibu... Farish dijangka keluar pada 2hb Mei 2008. Tengoklah Farish membesar dalam perut ibu. Farish tak dapat lihat ibu, tapi Farish dapat dengar suara ibu, abi, tok, tokwan dan sesiapa sahaja yang ibu jumpa. Tak sabarnya nak tengok dunia


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net